Verhit een droge koekenpan op middelhoog vuur en rooster er de chilipoeder, knoflook, gember, het komijnzaad, mosterdzaad, de kaneel en peperkorrels 1 minuut in. Maal in de vijzel of blender de specerijen met de azijn, olie en 4 eetlepels warm water tot een gladde pasta.
Meng in een ruime kom het vlees met de specerijenmix, het zout en de kurkumapoeder en zorg ervoor dat het vlees rondom goed bedekt is. Dek af en laat minimaal 6 uur, maar liefst een hele nacht, marineren in de koelkast.
Verhit de zonnebloemolie in de pan met dikke bodem op middelhoog vuur. Voeg al roerend de jaggery of palmsuiker toe. Voeg na een minuut de ui toe en karamelliseer in 8-10 minuten.
Zet het vuur wat hoger, voeg het gemarineerde vlees toe en bak al omscheppend in 5-7 minuten rondom bruin. Zet het vuur dan weer middelhoog en stoof het vlees met het deksel op de pan in 45 minuten gaar. Roer zo nu en dan. Voeg indien het vlees aankoekt tussentijds wat water toe.
Garneer de curry met de koriander en serveer. Lekker met rijst of met witte bolletjes.