Follow me on instagram

+31-629767597
info@spicetrip.nl
Image thumbnail

Books

Mijn nieuwe kookboek | Verscheen in nov 2023 | Met 100 verrassende dagelijkse Indiase recepten

Gesigneerde versie van mijn boek

In India is vegetarisch eten een belangrijk onderdeel van de eetcultuur. Een groot deel van de bevolking is vegetariër, waardoor de Indiase keuken eindeloos veel vegetarische gerechten kent. In Vega India deelt ik alle voedzame en vegetarische maaltijden die ze thuis graag maakt. Het zijn stuk voor stuk gerechten waar je een goed gevoel van krijgt, want de Indiase keuken is bij uitstek een gezonde keuken die past bij een modern en voedzaam voedingspatroon - of je nu minder dierlijke producten of volledig vegetarisch of veganistisch eet. 'De Indiase keuken is een feest voor lichaam en geest, en dat is in mijn ogen precies wat eten hoort te zijn,' aldus Joshi.

Mijn eerste kookboek | Verscheen in mei 2021 | Top 5 Gouden Kookboek 2021

Gesigneerde versie van mijn boek

Van curry's en biryani tot dahl en van lassi tot naan en samosa's Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Brand new ebook!

Zomers Tafelen

Mijn nieuwste ebook samen met The Good Spice

Het e-book bevat 58 pagina’s aan zomerse recept-inspiratie waarmee je tafels vol geurig en kleurrijk eten maakt. De recepten zijn vegetarisch en een mix tussen traditionele Indiase recepten en zomerse inspiratie uit andere werelddelen.

Maak bijvoorbeeld Groente dahl, Palak Paratha (platbrood met spinazie), tomatencarpaccio met yoghurt-kardemom dressing en korianderpesto of gepofte zoete aardappel in een tomatensaus met limoen en kardemom. Leer hoe specerijen je leven verrijken en geniet van deze met zorg samengestelde kleurrijke recept-verzameling.

Dit e-book is een samenwerking met The Good Spice. Een logische samenwerking met een van mijn favoriete duurzame specerijen merk in Nederland.

ebooks by me

Not the Curry Cookbook

21 easy recipes - very summer focused available both in English and in Dutch. This is not a free e-book but available at a very minimal cost of €3,99.

10 Vegan Curries

Free e-book with 10 easy vegan curries for weeknight dinners. Your weeknights will now be curry nights too. Click the link below to download the copy.

Indian food under 30 mins

If you thought every Indian food takes super long, here's your chance to try 15 easy vegetarian Indian dishes that can be cooked under 30 mins. Download for free.